Regisztráció

Bezár

Belépés
Még nem regisztráltál?

Most egyszerűen megteheted, így lehetőséged nyílik hogy csatlakozz a Világnéző.hu közösségéhez ahol megoszthatod utazási élményeidet, és elolvashatod másokét.

Regisztrálok
Elfelejtettem a jelszavamat
Bezár

Sikerült!

Valami baj van!

Hozzáadás a kedvencekhez


Válaszd ki, melyik listádba szeretnéd tenni ezt a helyet

Ha új listába szeretnéd tenni ezt a helyet, hozz létre neki egyet!


Bezár
Eger

Eger közlekedés

Eger, Magyarország, Közlekedés

Közlekedés

Eger, Magyarország, Közlekedés

Vonat
Budapestről Egerbe vonattal a leggyorsabban IC-vel juthatunk el. Így a menetidő 2 óra. Pontos indulási és érkezési időpontokról az elvira.hu-n érdemes informálódni.

Busz
A város helyi buszközlekedéséért az Agria Volán Zrt. felelős, akik 44 autóbusszal, 27 viszonylaton működtetnek járatokat. A buszok menetrendje a megállókban és a buszvégállomásokon is ki van függesztve.

Taxi
A City Taxi autói 1983-óta szolgálják ki a helyiek és a turisták igényeit. Óriási gépjárműparkjukban biztosan mindig akad üres taxi. Ingyen hívható zöld számuk: 06 80 622 622

Autó
Budapestről az M3-as autópályán a leggyorsabb Egerbe utazni. A füzesabonyi lehajtónál kell lekanyarodni a sztrádáról. Az utak átlagos minőségűek.

Autóbérlés
Egerben is van lehetőség autót bérelni, ha négy keréken szeretnénk bejárni a környéket, vagy csak gyorsabban és rugalmasabban szeretnénk közlekedni. A kölcsönzés díja 5000 Ft/nap-tól indul.

Kerékpár
Ha biciklivel szeretnénk megismerni Eger városát, a Bajcsy-Zsilinszky utcában akár kölcsönözhetünk is egyet. Igény szerint bukósisakot és gyerekülést is tudnak biztosítani. A 3 órás bérlés ára 1500 Ft.

Útvonaltervezés

0 hozzászólás

Írj Te is hozzászólást, mondd el véleményedet a helyről!
Csatlakozz! és írd meg véleményedet!